CSBv Forum
September 08, 2010, 12:50:03 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Ride to live!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1
  Print  
Author Topic: CUMPAR Suruburi carene Yamaha Aerox  (Read 40 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Andry
CSBv Member
Scuterist

« on: July 29, 2010, 11:18:17 PM »

Cumpar suruburi pentru carene ( cele cu pasul si capul mare ), identice cu cele originale de pe un Yamaha Aerox. Nu pot spune un numar exact, dar  intre 30 si 50 sigur o sa imi fie folositoare.

Buget : 30 bani / surub.

Oras : Brasov

a_lex_noua
Scuterist

« Reply #1 on: July 30, 2010, 12:31:17 AM »

salut te sfatuiesc sa te duci undeva pe langa politia meare e un magazin de suruburi am un prieten si-a luat suruburi pt un r1 identice cu cele originale si pe un site costau undeva la 100  si ceva de eur si el le-a luat undeva la 10 banii bucata mi=a povestit tipul.....nu stiu exact unde dar dak ajungi pe acolo intreaba si u lumea sau trage o tura mait atent prin zona !! cica e destul de mare magazinul
Andry
CSBv Member
Scuterist

« Reply #2 on: July 30, 2010, 09:48:36 AM »

Salut.

Iti multumesc pentru indrumare, am fost la FABORY la inceputul saptamanii, dar nu am gasit suruburi identice cu ale mele, doar un model mai lung si cu capul mai mic, care costau 0.84 lei bucata. Mi se pare mare pretul, tinand cont si de faptul ca aveam nevoie de minim 30 bucati. Mai cautam, pe la cimitirele de biciclete motorizate .
Pages: 1
  Print  

Jump to: