|
Robbie
|
 |
« on: April 06, 2010, 09:20:37 PM » |
|
Informatii extrase din fluturasul primit de la Centrul de Informatii pentru cetateni Acte necesare: - 1) Cerere
2) Original si copie dupa actul de identitate al solicitantului, pentru persoanele fizice sau dupa certificatul de inmatriculare de la Registrul Comertului pentru persoanele juridice; 3) Original si copie dupa actul de proprietate al vehiculului, redactat in limba romana (declaratie pentru carute); 4) Dovada de plata a taxei de inregistrare 5) Dovada de plata a placutelor cu numarul de inregistrare 6) Dovada ca vehiculul nu se supune omologarii eliberata de Registrul Auto Roman - reprezentante Brasov sau original+copie Carte de Identitate 7) Polita de asigurare RCA, original + copie
Nota:
Placutele cu numarul de inregistrare si certificatul de inregistrare se elibereaza personal solicitantului. Documentele doveditoare redactate intr-o limba straina vor fi traduse in limba romana de catre un traducator autorizat.
|
|
|
|
|
|
Burn rubber, not your soul!
Ma respectzi, te respect... ma iei cu vrajeala, te iau cu vrajeala... ma ataci, ma apar... ma urasti, Nu te urasc !!!..de ce ?..Pentru ca ceea ce pe tine te caracterizeaza.... Pe mine nu ma defineste..!!!
|
|
|
|
alex27bv
|
 |
« Reply #1 on: April 07, 2010, 05:47:12 PM » |
|
Merci mult pt info. Pentru punctul 6 am o nelamurire. In legislatie am vazut ca nu este obligatorie omologarea si cartea de identitate pt mopede <49cmc Care e treaba cu "dovada ca vehiculul nu se supune omologarii" de la RAR, ce acte sunt necesare acolo si cat costa, daca stie cineva? Presupun ca trebe sa ai ITP valabil cand mergi la RAR 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robbie
|
 |
« Reply #2 on: April 07, 2010, 08:42:48 PM » |
|
La tine se aplica partea a-II-a a punctului 6, adica cea a prezentarii originalului+copiei a cartii de identitate. Cartea de identitate se face la RAR, dupa ce te programezi, etc. costa aproximativ 100euro (asta era mai demult, probabil e mai ieftin acum pentru ca a crescut euro), iar ITP-ul il primesti automat impreuna cu C.I
|
|
|
|
|
|
Burn rubber, not your soul!
Ma respectzi, te respect... ma iei cu vrajeala, te iau cu vrajeala... ma ataci, ma apar... ma urasti, Nu te urasc !!!..de ce ?..Pentru ca ceea ce pe tine te caracterizeaza.... Pe mine nu ma defineste..!!!
|
|
|
|
anothergxg
|
 |
« Reply #3 on: April 07, 2010, 11:32:35 PM » |
|
daca dai 100 de euro, io zic sa nu te mai stresezi cu numere de primarie; mai faci un efort de inca vreo 150 de euro si iei si a-ul si problema e rezolvata
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alex27bv
|
 |
« Reply #4 on: April 08, 2010, 09:34:43 AM » |
|
Deci pana la urma ori nu-l mai inregistrez (circul cu talonu' vechiului proprietar) sau ma duc s-o rezolv pe sat ceva, ca e prea mare cheltuiala :| am sunat la RAR si au zis ca e aprox. 500 ron pt CIV  ( Nu vad rostul, ca oricum pe la sfarsitul sezonului cred ca o sa-l marit (vreau sa dau pt A si-mi iau ceva mai mare) si cheltui bani aiurea  PS: Stie careva daca face politia scandal daca sunt numere de primarie din alt judet?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anothergxg
|
 |
« Reply #5 on: April 08, 2010, 10:40:50 AM » |
|
depinde... colegu' slbz are numere de arad si nu cred ca i-a zis nimeni nimic. important e sa nu le dai ocazia sa te opreasca. io m-am certat cu un prost de la sectia 1 sau 2 intr-o seara pentru ca mergeam cu 50 si el vroia sa ma arda ca n-am vesta; pana la urma a priceput ca nu-mi trebuie vesta, ca e motociclu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slbz
|
 |
« Reply #6 on: April 09, 2010, 04:16:56 PM » |
|
ce Arad foco, Viisoara de Bihor  eu am inca talonul vechi, nu ma duc sa-l trec pe nume. inca nu m-au oprit asa ca nu stiu cum o sa fie, oricum talonul ala e de vis, nu are serie sasiu, capacitate motor, nimic
|
|
|
|
« Last Edit: April 09, 2010, 04:21:32 PM by slbz »
|
|
|
|
|
|
alex27bv
|
 |
« Reply #7 on: April 10, 2010, 08:18:52 AM » |
|
ce Arad foco, Viisoara de Bihor  eu am inca talonul vechi, nu ma duc sa-l trec pe nume. inca nu m-au oprit asa ca nu stiu cum o sa fie, oricum talonul ala e de vis, nu are serie sasiu, capacitate motor, nimic lol, misto talon =)) are doar o rubrica cu denumirea mopedului sau nici asta nu apare ?  ) talon blank ... completati pe linia punctata 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|